Srpski
WEB, VIDEO I GRAFIČKI DIZAJN
 
Profesionalna izrada web sajtova, tv i radio reklama, grafički dizajn, izrada kataloga, flajera, banera, hosting i registracija domena.
 
 
ŠTA SVE MOŽEMO URADITI ZA VAS?
BumMedia je kreativni tim sastavljen od iskusnih i dokazanih programera, dizajnera, ilustratora i animatora, koji se bavi izradom atraktivnih i dinamičkih internet prezentacija (web sajtova), TV i radio reklama, kreiranjem vizuelnog identiteta firmi, kao i izradom aplikacija za e-trgovinu i usluge (b2b portala), softvera za mala i srednja preduzeća.
 
Mi nudimo celovitu ponudu. Naš tim će omogućiti da sve što Vam je potrebno za izradu Vaših web projekta, TV reklama ili vizuelnog identiteta dobijete na jednom mestu. Od ideje i vizuelnog uobličenja, preko programerskog razvoja i produkcije do postavljanja Vaše prezentacije na Internet uz uslugu hostinga kao i redovnog održavanja, tako da nemate potrebu da idete u više različitih firmi kako biste realizovali svoj projekat.  Pogledate naš portfolio, saznajte više o nama i slobodno nas kontaktirajte kako bi bliže razmotrili naš zajednički cilj, a to je uspešna i funkcionalna prezentacija Vaše firme i vaših proizvoda.
 
Od početka smo usmerili svoje prioritete na tri područja - stvaranje odličnih proizvoda, poseban odnos prema našim klijentima i premašivanje njihovih očekivanja!
 
 
WEB
- Izrada internet prezentacija (sajtova)
- Izrada internet prodavnica
- Izrada namenskih web aplikacija
- Web dizajn za mobilne telefone
- Izrada banera i web reklamiranje
Pogledajte naše radove...
 
VIDEO
- Izrada TV i radio reklama
- Web video
- Izrada korporacijskog videa
- CD prezentacije
Pogledajte naše radove...
 
GRAFIČKI DIZAJN
- Katalozi, prospekti, brošure...
- Izrada logotipa
- Plakati, flajeri...
- Ambalaža, etikete...
Pogledajte naše radove...
 
HOSTING I REGISTRACIJA DOMENA
- 99.99% hosting uptime
- Registracija domena
- Besplatna migracija sajtova
- Dnevni BACKUP podataka
Pogledajte naše radove...
 
Posetite nas na:
Copyright © 2006 - 2022 Kreativni studio BUMMEDIA. Sva prava zadržana.